Să ne întoarcem la origini! Produse, care vă întineresc

Adevărata frumusețe


Bunăstarea – o simptomă a societății actuale – cauzează și probleme, de exemplu; surplus de greutate corporală.


Adunând cunoștințe seculare și rezultatele unor activități de cercetare care durează de mai mulți ani, firma Wellstar a realizat în produsul Wellstar Viewty LC o combinație de substanțe active de o calitate și compoziție unică.


Sunt mulți oameni care s-au supus dealungul vieții lor mai multor diete și cure de slăbire. Multe dintre aceste încercări , la început au produs efectul dorit, iar la terminarea lor greutatea pierdută a fost repede recuperată, chiar s-a depășit greutatea inițială, adăugând în schimb noi probleme de sănătate.


Cu acest nou produs se materializează de fapt un vis, deoarece aceste noi cercetări ne promit o scădere remanentă a greutății, atribuită unei triple enigme a frumuseții.


Linolul și acidul linolic, ajută organismul în descompunerea grăsimilor.


Frumusețea vine din interior! 


Cuvântul Viewty vine de la cuvintele beauty = frumusețe și view = vizibilă.Produsul Viewty LC joacă un rol important în arderea grăsimilor. Acizii grași nesaturați din plante existenți și în Viewty LC, au efect echilibrator în metabolismul grăsimilor și susțin acest metabolism iar conform părerilor oamenilor de specialitate – chiar acest metabolism este anormal la multe persoane. Mai ales acizii linolici conjugați (CLA) au un rol important în arderea grăsimilor. 


Viewty LC acționează și în reglarea zonală a corpului. O simplă scădere a greutății nu mulțumește de regulă un om supraponderal, el rămâne cu pielea de portocală, cu perinițele de grăsime sau chiar cu „pantalonii de călărie”. Cei care au consumat produsul Viewty LC au relatat faptul că li s-a îmbunătățit metabolismul, într-un timp acceptabil au dispărut perinițele, fără alte complicații.


S-a observat o îmbunătățire a calității pielii. 


Acizii grași Omega 3 și Omega 6 ajută în protejarea celulei, astfel încetinesc îmbătrânirea pielii. O mai bună circulație a sângelui, o mai bună alimentare a pielii cu substanțe nutritive, eliberarea transportului celulelor moarte, adică eliminarea lor va produce o piele mai tânără și reducerea ridurilor.


Închipuiți-vă că în curând veți slăbi fără eforturi fizice deosebite, fără acțiune chimică și fără a număra caloriile consumate.


Pe de altă parte, certificatul ISO 9001 recunoaște originea naturală, înalta calitate și lipsa de substanțe corservante și faptul că producerea acestor produse respectă tehnologii care asigură constanța acestei calități.


Supravegherea activității de control al calității este efectuată de instituția LEFO.