Să ne întoarcem la origini! Produse, care vă întineresc


Webstar este marcă înregistrată, este un portal unic, accesibil pe internet și trebuie privită ca o insulă virtuală uriașă, de o frumusețe care-ți taie respirația.


Firma Wellstar cu această noutate pe plan mondial a câștigat premiul pentru inovație în 2008.


Webstarul poate fi folosit în două feluri:1.
Oricine poate utiliza nenumărate servicii în mod gratuit, ca:

–        un program gratuit de sfaturi legate de modul de viață a fiecărei persoane. E vorba de programul Laura, o „doamnă” virtuală, tridimensională care oferă programe personalizate pentru alimentație, mișcare, proiectare, control, idei, etc.

–        Învățarea metodelor preventive pentru păstrarea sănătății prin materiale specifice și filme scurte.

–        Wellness webshop – un supermarket virtual unde poți cumpăra efectiv oricare dintre cele peste 1000 de articole destinate ocrotirii sănătății, la preț redus.

–        Poți fi membru al unei comunități virtuale și poți intra în contact cu oameni din toată Europa, poți face cunoștințe și îți poți împărtăși experiența personală.2.
Această insulă profesională și tridimensională acordă ajutor partenerilor Wellstar în felul următor:

-         ca să-ți creezi mai ușor contacte, poți oferi oricui posibilitatea de a gusta și încerca produsele, oferind cadouri deosebite

-         programul fiind utilizat în mod gratuit de cei înscriși, aceștia primesc informații despre produse, primesc sfaturi despre un mod sănătos de trai, vor cumpăra produse. Deci programul vă ajută să vindeți produsele!

-         Sfaturile pentru modul de viață sănătos confirmă rolul ocrotitor al portalului față de cumpărători, ajutând la păstrarea acestor cumpărători.

-         Se oferă posibilitatea de a oferi prietenilor în mod gratuit posibilitatea de a deveni client Wellstar. Astfel te poți trezi că apar oameni noi în grupa ta, aduși de colaboratori, fără să-i cunoști.

-         Programul generează listă de nume pentru noi. Direcții noștri înregistrați și cei cărora aceștia le-au transmis dreptul de înregistrare vor apare pe lista noastră de adrese, cu cei de pe listă putem lua legătura și-i putem face colaboratori.


Observație: Cea de a 2-a posibilitate este accesibilă doar partenerilor Wellstar. Eu, fiind partener Wellstar, de la firma pot cumpăra licența anuală, adică dreptul de folosire, contra sumei de 309 Ron cu ajutorul webshopului personal (iconița shop din weboffice), chiar cu reducere de 50 % în anumite cazuri. După înregistrarea plății vei primi un cod de accesare a programului constituit din 12 caractere. Acest cod împreună cu link-ul personal poți să-l trimiți tuturor prietenilor tăi. Aceștia la rândul lor îl pot transmite prietenilor lor, fără îngrădire.


Oricine întâlnește linkul meu: http://www.fitland.info dă click și poate urmări un filmuleț despre funcționarea Webstarului, apoi se poate înregistra gratis, dacă dorește.


Oricine se înregistrează prin codul meu, automat se consideră a face parte dintre colaboratorii mei și de câte ori va face cumpărătură prin webstar, eu voi primi comision.


Laura, programul personal de coaching, va explica oamenilor înregistrați în mod gratuit, oportunitatea folosirii produselor Wellstar, generând astfel în mod automat noi cumpărători pentru echipa mea. 


Laura mă ajută și în menținerea cumpărătorilor, cu toate că aceștia ar putea apela și la mine cu întrebări referitoare la produse.


Cumpără-ți licența!


P.S.


Este o promisiune pentru care mulți dintre voi v-ați înregistrat (sau vă veți înregistra) pentru programul interactiv „Webstar”, acel program prin care veți putea cunoaște produsele firmei, să primiți sfaturi de alimentație și să puteți contacta chiar și alte persoane care folosesc produsele, din toată Europa. Acest program a pornit în 2008, funcționează, dar deocamdată numai în Germania și Ungaria! Cei care v-ați înregistrat deja ați primit pe e-mail un număr de identificare și un password. Puteți accesa link-ul: http://www.fitland.info, introduceți datele ce vi se cer și alegeți limba. Din păcate, momentan puteți alege doar între lb. germană, engleză sau maghiară. Momentan încă sunt probleme calitative cu funcționarea, iar limba română va fi accesibilă după promisiuni numai din luna noiembrie 2010 în România.