WELLSTAR International Stăpânește-ți viața!
Lumea misterioasă a algelor


Se constată în toate statisticile că starea sănătății populației, chiar și în țările dezvoltate de la an la an se deteriorizează, cu toate că săptămânal auzim de noi rezultate științifice sau de metode noi de tratament și medicamente, iar sistemul medical devine tot mai accesibil. Apar boli noi sau reapar boli mai vechi, dar cu vehemență mărită. 


Obezitatea, bolile sistemului sanguin, alergiile și diabetul zaharat în toată lumea sunt considerate ca principalele boli cauzatoare de decese; de disconfort pentru oameni și disipatoare de fonduri bănești imense pentru țări. 


În procesul de transformare a unor boli în așa zise boli populare o importanță majoră o are alimentația tradițională necorespunzătoare: nu consumăm alimente de care are într-adevăr nevoie organismul.


Numai în Europa se folosesc în alimente peste 8000 de substanțe care nici nu au ce căuta între alimente: coloranți, pigmenți, îndulcitori, amelioratori etc. Când ajung aceste substanțe în organismul nostru, acesta nu știe ce să facă cu ele, câteodată nici nu le poate elimina.


Datorită tehnologiilor prin care se obțin preparatele și produsele alimentare, calitatea alimentelor pe care le mâncăm diferă de a celor pe care le-am mâncat anul trecut. Grăitor este exemplul roșiilor crescute în seră la lumină de neon, care dau fructe uniforme, frumoase, dar care nu conțin nimic din ce ar avea nevoie corpul nostru, cu toate că pot fi ținute cu săptămânile în frigider. Sau laptele cumpărat de la magazin din care nu se poate face  lapte bătut, iar după câteva zile se transformă într-un lichid tulbure, separându-se de apă. Din punct de vedere chimic margarina nu diferă mult de așa numitele materiale plastice. Șoarecele nu-o mănâncă, dar noi o consumăm.


Aceste alimente nu sunt folositoare vieții noastre, nu conțin substanțe vitale, nu conțin vitamine sau oligoelemente în cantitate însemnată. De mai mulți ani se constată scăderea calității și a valorii nutritive a alimentelor comercializate în lume. De aceea, acum 15-20 ani au început să apară așa-numitele suplimente alimentare. Suplimentele alimentare nu sunt substanțe dopante și nici medicamente. Prea multă lume nu le cunoaște sau le confundă. Ele conțin de fapt substanțe necesare organismului nostru, dar de care, din cauza alimentației necorespunzătoare nu mai beneficiezi în mod natural. 


Sunt prezente pe piață foarte multe suplimente alimentare, chiar și în România sunt folosite preparate din Aloe Vera, produsele Noni, Vision etc. Acestea sunt folositoare, dar datorită filozofiei producătorului sau a naturii lor, sunt recomandate pentru anumite scopuri: unele sunt recomandate pentru afecțiunile tubului digestiv și altele pentru afecțiunile sistemului sanguin, etc. Nu sunt produse care să conțină tot ce trebuie funcționării unui corp sănătos. Ele de regulă sunt produse obținute din plante diferite, cultivate în locuri diferite, sunt îmbogățite cu vitamine și minerale. Dar dacă în sol nu există o anumită substanță, nici planta cultivată în acest sol nu o va conține.


În natură există o singură vietate care ne poate oferi tot ce este nevoie pentru a ne păstra sănătatea. Această vietate este alga. Ea există pe pământ de peste 3,5 mld de ani și sub formă de diferite variante a rezistat tuturor cataclismelor, înghețurilor și transformărilor climaterice.


Click aici pentru produsele din microalge


Constituția diferită este specifică algelor, fiindcă unele specii prin dimensiunile microscopice și prin funcțiune se aseamănă cu bacteriile, pe când altele par la exterior ca plante complexe, cu dimensiuni de la câțiva centimetri până la câțiva metri.


Din punctul de vedere al locului în care se dezvoltă dau dovadă de o puternică capacitate de adaptare, rezistând la cele mai extreme condiții de viață. Pot să se dezvolte în păduri, în apă termală, pe gheață sau în straturile superioare ale stâncilor din deșert.


Algele se găsesc peste tot. Există peste 25000 specii de alge.


Nu încape nicio îndoială, că este vorba de vietăți străvechi și extrem de adaptabile. Algele sunt izvorul vieții, fără de care nici omenirea nu ar exista...


Nu toate algele sunt verzi, cu toate că pe țărmul mării sunt adunate sute de tone de alge verzi.


După culoare pot fi albastre, verzi, roșii și brune.


  


Microalgele se află undeva la hotarul dintre regnul vegetal și cel animal, oferind avantaje nutritive unice. În stare deshidratată, pe lânga clorofila, mai găsim și o bogată sursă de proteine, beta-caroten și acizi nucleici pe care le conțin orice alte alimente din carne sau vegetale. Produce oxigen, iar în prezent formează cea mai mare parte a biomasei terestre. Există algă monoceluleră, multicelulară și de dimensiuni foarte mari. Există alge în mare, în pământ, pe gheața polară și în cele mai improprii medii de viață.


Și recordul de longevitate este deținut de alge: există alge pe Antarctica, care se trezesc la viață numai câteva ore pe an, și este posibil ca o algă să vegeteze 5-10 mii de ani, la temperaturi mult sub limita de 0 grade (Kiss, 1998)!


Cantitatea foarte mare de ARN si ADN justifică încrederea specialiștilor în calitățile de regenerare celulară și încetinire a proceselor de îmbătrânire. Se remarcă, totuși, ca excesul de acizi nucleici aduce și riscul creșterii nivelului acidului uric în organism, provocând astfel pierderea calciului, apariția calculilor renali și instalarea gutei. De aceea, este nevoie de o dozare atentă în administrarea acestora.


Experiențe cu produse 


O doamnă a suferit timp de 12 ani de migrenă severă, care dura 3 zile pe săptămână. A încercat mai multe preparate naturiste, reușind să reducă doar la două zile. În aceste zile pentru ea nu mai exista familie, soț și nici lumea exterioară. Numai închisă într-o cameră întunecoasă simțea durerea suportabilă. După două săptămâni de cură de alge migrena a dispărut și nu a mai reapărut: Mai mult decât atât și-au bucurat membrii familiei care au asistat ani de zile la suferințele ei fără s-o poată ajuta.


O femeie de 3 ani face regulat analize urologice, deoarece proba de urină nu este corespunzătoare (prea mult +, puroi etc) și are cistă pe rinichi. A ajuns la ultimul control după ce o lună de zile a consumat alge. Ce s-a constatat a fost o minune: urina perfectă și rinichi fără ciste. Nu a făcut nimic deosebit, a consumat doar alge. Recomandă cu căldură alga purificatoare Forever Young. Încă ceva: și Kineto este un produs fenomenal. Le folosește împreună cu fiul lui școlar: el rezistă la antrenamentele de karate de după cursuri, iar ea după servici obositor mai dă randament și acasă. Folosind genio, la servici lucrând mult pe calculator, nu-i obosesc ochii și nu pierde concentrarea. Băiatul învață bine, dar și la el se observă efectul lui Genio: poeziile le învață încă din școală, iar acasă are energie pentru activități pe care până acum nu le făcea.


Un bărbat cu tensiune arterială ridicată trăia de mult numai cu medicamente. Consumul de alge i-a normalizat tensiunea și a scăpat complet de medicamente.


O doamnă în vârstă suferea de mult de diabet zaharat. Nivelul zahărului varia între 5 și 13 și i-a afectat și vederea. Lua medicamente dimineața și seara. După două săptămâni de alge și-a înjumătățit doza de medicamente. I-a coborât nivelul zahărului și s-a stabilizat. Cea mai mare bucurie a ei este că a putut consuma din nou ardei iuți pe care le adoră.


Un bărbat în vârstă nu dormea noaptea din cauza crizelor de astm. Folosea sprayul din oră în oră. După o lună de cură cu alge nu se trezește noaptea, nu folosește nici ziua sprayul. Conform relatărilor dânsului, doarme ca un pui.

Firma germană Wellstar Internațional produce și comercializează câteva produse pe bază de microalge, care au efecte benefice în detoxifierea și revitalizarea organismului.


Spirulina și Chlorella conținută în aceste produse este ușor asimilată de corpul uman și efectul terapeutic apare în timp scurt.


Calitatea și prețul acecesibil recomandă aceste produse persoanelor care sunt "obligate" sau doresc să consume spirulină timp îndelungat.


Veți fi mulțumiți de rezultate.


Produsele WellStar oferă o soluție atât persoanelor doritoare de un mod de viață sănătos, chiar de alimentație naturistă, cât și celor care doresc tratamente terapeutice pe bani rezonabili.


ATENȚIE!


Produsele se pot administra paralel cu tratamente specifice recomandate de medic.Sursa internet pentru spirulina: http://en.wikipedia.org/wiki/Spirulina_(dietary_supplement)


Sursa internet pentru Chlorella: http://en.wikipedia.org/wiki/Chlorella