Să ne întoarcem la origini! Produse, care vă întinerescProdusele:
  1. Green Gold Solar Tropical - conține peste 50 % spirulină, oferă vitalitate și întinerire

  2. Green Gold Lunar Tropical & Herbs - peste 26% Spirulina+măr+salvie+cimbru

  3. Kineto - concentrat (1/10) energizant = potență   

  4. Kineto plus Tray - băutură energizantă preparată

  5. Genio - concentrat (1/10) energizant - stimulează funcționarea creierului

  6. Green Gold forever Young - în afară de spirulină și chlorelă conține și calciu natural 100% asimilabil

 

GREEN GOLD SOLAR (120 g/cutie) servește la satisfacerea necesităților zilnice de vitamine, minerale, enzime, microelemente și aminoacizi ale oamenilor dinamici.

După ani de cercetări și teste s-a reușit producerea acestui compus care ajută organismul să ia startul de dimineață. Baza produsului este asigurată de o combinație specială între microalgele Spirulina și Chlorella, un adevărat tezaur al naturii.

Spirulina, bogată în vitamine naturale, săruri minerale, enzime, microelemente, aminoacizi, pregătește organismul pentru activitatea zilnică (școală, serviciu,etc) și combate stresul de toate zilele .

Chlorella ajută organismul împotriva substanțelor poluante din mediul înconjurător. Acest produs este considerat o revoluție în domeniul suplimentelor nutritive. Acest produs nutritiv are un gust de fructe tropicale și este îmbogățit cu substanțe naturale.

Ceea ce are GREEN GOLD SOLAR în compoziție față de alte produse nutritive este vitamina C din Acerola. Acerola este un fruct tropical în care proporția de vitamina C se găsește de o sută de ori mai mare decât în portocala sau orice alte citrice.

GREEN GOLD SOLAR mai are în compoziție enzime din fructe de Papaya. Papaya ajută digestia și dă o senzație de bunăstare organismului dvs.

Așadar, GREEN GOLD SOLAR este foarte bogată în substanțe nutritive esențiale și servește sănătății dvs. și familiei.Acest supliment alimentar este destinat celor care doresc să se simtă bine în orice moment al zilei și în orice ipostază.

Începeți fiecare zi cu GREEN GOLD SOLAR!

Indicații de folosire: Odată pe zi, dimineața o linguriță cu vârf (cca 4 g) cu praf de alge diluat în 250 mL apă sau suc de fructe, consumat din sorbituri. Cutia conține cca 30 doze. A nu se depăși cantitatea zilnică recomandată.

 

ATENȚIE!

Produsele se pot administra paralel cu tratamente specifice recomandate de medic.

Întrebări frecvente despre produs

 

GREEN GOLD LUNAR - Regenerarea de seară a organismului

GREEN GOLD LUNAR
(120 g/cutie) -După o zi grea ajută la refacerea liniștii psihice și recâștigarea substanțelor nutritive pierdute. Pe lângă Spirulina, microalga cunoscută, în GREEN GOLD LUNAR se află și alte plante medicinale cunoscute de secole.

Între acestea se află salvia officinalis, care este foarte importantă datorită efectului de calmare și curățire a organismului. Uleiurile eterice aflate în produs curață aparatul respirator, permițând un somn fără probleme.

Thymus vulgaris, ajută la armonizarea spiritului și duce la regenerarea spirituală. Gustul aparte -de legume și fructe naturale- al produsului GREEN GOLD LUNAR se datorează nu numai plantelor mai sus amintite ci și unei concentrații de măr uscat în produs.

Concentrația mare de vitamine și de substanțe regeneratoare asigură în timpul nopții o refacere perfectă a organismului. GREEN GOLD LUNAR este o combinație deosebit de echilibrată, care este extrem de folositoare și are un gust foarte plăcut.

După un consum regulat, cei care consumă GREEN GOLD LUNAR, percep că organismul este mai bine pregătit pentru ziua următoare. GREEN GOLD LUNAR asigură un somn liniștit și acoperă necesitățile nutritive necesare refacerii organismului și psihicului dvs. la sfârșitul fiecărei zile.


Acest supliment alimentar este destinat celor care după o zi istovitoare de muncă vor să aibe o odihnă plăcută.


Indicații de folosire: Odată pe zi, seara o linguriță cu vârf (cca 4 g) cu praf de alge diluat în 250 mL apă sau suc de fructe, consumat din sorbituri. Cutia conține 120 g, deci cca 30 doze.


A nu se depăși cantitatea zilnică recomandată!


Menționare: acest supliment alimentar nu înlocuiește hrana zilnică variată! A se feri de copii mici.

 

Întrebări frecvente despre produs

 


REVOLUȚIA KINETO-ENERGETICĂ - FORȚA NATURALĂ A CORPULUI

KINETO NATURAL BODY POWER

Băutura inteligentă a secolului 21., care oferă energie fizică, vitalitate și poftă de viață. La baza acestui produs, ca de altfel a tuturor produselor WellStar sunt microalgele.

Amintim în compoziția POWERDRINK KINETO Spirulina, care este un adevărat tezaur al naturii. Spirulina, bogată în vitamine naturale, săruri minerale, enzime, microelemente, aminoacizi, pregătește organismul pentru activitatea zilnică (școală, serviciu,etc) și combate stresul de toate zilele .

GUARANA - este cea mai puternică și stabilă sursă naturală de energie a omului modern. GUARANA asigură energia necesară printr-o cofeina naturală din plantă fără să atace mucoasa gastrică și intestinală. Asigură energie timp de mai multe ore.

CEAIUL VERDE JAPONEZ- Acest ceai este sortat foarte atent, și are o calitate excelentă. Cunoscut de secole, acest sortiment de ceai verde are un puternic efect energetic, măreste capacitatea de concentrare psihică și duce la purificarea celulelor cerebrale.

SOCUL NEGRU din KINETO este o a treia sursă de energie bogată în Vitamina C-, B1-, B2 și B6, alte vitamine naturale, potasiu, fosfor și fier. Toate acestea sunt substanțe vitale, necesare în perioada de metabolism accelerat.

Această combinație din trei componente energetice este unică, se găsește numai în produsul KINETO. Alte plante medicinale în produs, MATE, CURCUMA, HIBISCUS, URZICA și LĂPTUCA, care conțin vitamine naturale, microelemente și săruri minerale.

Gustul exotic al siropului concentrat KINETO este dat de planta SISANDRA. În POWERDRINK KINETO se găsește combinația naturală ideală, care asigură rezerve mari de energie pentru o bună funcționare a organismului și psihicului nostru.

Dacă consumați în locul băuturilor energizante obișnuite o băutură nealcoolică preparată cu microalge, ca KINETO veți constata repede că:

§ are efect mai puternic, ce durează mai mult în timp;

§ fiind 100% natural nu vă afectează sănătatea; 

§ performanțele fizice vă cresc aproape instantaneu (acest lucru se va resfrânge în mod plăcut, inclusiv asupra poftei și performanțelor sexuale).

 

Indicații de folosire: în cantitatea de 1 L apă potabilă sau minerală se dizolvă 125 mL de concentrat. A nu se consuma concentratul nediluat. Așadar aveți cel mai bun suc energizant natural la un preț de numai 3 Ron/ 100 ML. Se recomandă a nu se consuma mai mult de 100mL/zi.


Atenție!

Raport de diluare recomandat: 1/7

Contraindicații: - din cauza conținutului ridicat de cofeină nu se recomandă celor cu hipertensiune, copiilor, femeilor gravide sau celor care alăptează, diabeticilor și celor sensibili la cofeină! A nu se consuma împreună cu alcool!


Este un produs special care vă ajută să vă mențineți forța și vitalitatea!

Întrebări frecvente despre produs


GENIO - Echilibrul minții

Este un concentrat de băutură îmbogățită cu vitamine, cu conținut de cofeină și gust de fructe. Băutura diluată conține multă cofeină (20 mg/100mL)

 
GENIO este o combinație unică de vitamine foarte recomandată pentru oamenii solicitați psihic. În zilele noastre, practic, toți suferim de suprasolicitare psihică.

Genio - Puterea minții este o combinație de fructe și plante foarte bogate în substanțe nutritive care ajută la regenerarea celulelor cerebrale și duce la mărirea capacității de memorie. Fructele și plantele incluse în combinația GENIO-Puterea minții sunt prelucrate minuțios și în combinația ideală necesară îmbunătățirii stării psihice.

Dintre fructele conținute în GENIO-Puterea minți amintim: măr, soc, acerola C, coacăze negre, afine, zmeură, etc. Aceste fructe sunt surse naturale de zahăr și conțin multe enzime, care au un rol foarte important în stimularea procesului de gândire și stimulează capacitatea de concentare psihică.

Excelentele extracte din plante conținute în GENIO-Puterea minții sunt: Guarana, ceai verde, curcuma, rozmarin, soc, menta, lăptuca, salvie, rozmarin, melissa, mușețel, chimen. Această combinație de extracte din plante ajută la creșterea capacității mentale, și duce la stabilizarea echilibrului psihic.

INTELIGENȚA și CREATIVITATEA cresc prin conținutul de colina, care este necesară pentru sinteza acetylcholinei, parte componentă a lecitinei. Lecitina are un rol forte important in procesul creativității psihice.

Inovativa Mind-Power este necesară pentru fiecare din noi, având în vedere faptul că suntem tot mai solicitați psihic pe zi ce trece. Trăim în secolul informației și suntem din ce în ce mai solicitați psihic. De aceea, GENIO-Puterea minții este băutura secolului 21. 

 


Indicații de folosire: în cantitatea de 1 L apă potabilă sau minerală se dizolvă 125 mL de concentrat, și se folosește ca suc răcoritor energizant de ex: în timpul examenelor sau ședințelor de afaceri când timp de 5-6 ore aveți nevoie să vă concentrați intens. Așadar aveți cel mai bun suc energizant natural la un preț de numai 3 Ron/ 100 ML. A nu se consuma concentratul nediluat. Se recomandă a nu se consuma mai mult de 100mL/zi. 


Atenție!

Raport de diluare recomandat: 1/7

Contraindicații: - din cauza conținutului ridicat de cofeină nu se recomandă celor cu hipertensiune, copiilor, femeilor gravide sau celor care alăptează, diabeticilor și celor sensibili la cofeină! A nu se consuma împreună cu alcool!


Este un băutură specială care ne ajută în menținerea vitalității!

 

Întrebări frecvente despre produs

 


PRODUSE NOI

GREEN GOLD FOREVER YOUNG – setul PUR (natural) și setul MINT (cu gust de mentă) – 4 cutii cu 180 gr praf din alge într-un singur pachet.

Este un concentrat 100% din microalgele Spirulina, Chlorella și macroalga Lithotamnium. Între ele Lihotamnium Calacreum este meșterul constructor! Este o microalgă care sălășluiește în apa cristalină pură și cu conținut ridicat de minerale în multe locuri din Europa de Vest. Are în constituție 34% calciu natural, organic care este foarte important pentru organism. Se știe că calciul este esențial pentru creșterea și regenerarea oaselor, unghiilor, dinților sau părului.
Cercetările au demonstrat că calciul natural oferit de Lithotamnium – spre deosebire de alte preparate cu calciu – este absorbit în prezent mult mai bine de organism, mai ales dacă este consumat concomitent cu spirulină. Astfel Lithotamneum poate deveni cel mai bun izvor de calciu pentru dantura noastră.


Pentru ca alimentația noastră să fie cât mai sănătoasă și completă, trebuie să consumăm Spirulina, Chlorella și Lithotamnium Calcareum. Contribuția acestora la menținerea vitalității, a frumuseții corporale și a bunei dispoziții nu este o vrăjitorie, se datorează constituției complexe a acestor microalge. Comandându-le în continuu vom evita bolile carențiale și neplăcerile cauzate de ele.


Substanțele vitale din microalge ne ajută organismul să învingă acțiunile nocive la care este supus la serviciu sau în viața de zi cu zi. Ele ne ajută să ne păstrăm sănătatea și vitalitatea până la o vârstă înaintată.
Are certificatul ISO 9001!

Fiecare produs este controlat de LEFO Institut!
Toate componentele sunt naturale și au fost produse în condiții controlate.

Pentru cei care cumpără produse de la mine asigur transport gratuit la domiciliu în țară într-o săptămână.