WELLSTAR International Stăpânește-ți viața!
Microalgele nu sunt nici medicamente și nici preparate-minune

 

Ele, pur și simplu hrănesc și detoxifică organismul mai eficient decât orice, ajută la eliminarea metalelor grele acumulate în organism, care cauzează o bună parte a îmbolnăvirilor.           Î


Însăși stiința medicală este confruntată cu imposibilitatea identificării multor probleme de sănătate. După detoxificare organismul își reclădește propiul sistem imunitar cu care se apără împotriva poluării mediului, a alimentației carențiale și toxice, a stresului, etc.


Toate informațiile conținute în aceste pagini sunt pur și informative, fiind adunate de pe net și cărți de specialitate.


Informațiile apărute aici nu pot înlocui consultarea medicului de familie sau de specialitate. Cine are neclarități în privința stării de sănătate, înainte de-a cumpăra astfel de produse, poate să-și consulte medicul curant, medicul de specialitate sau un terapeut cu diplomă de specialitate.


Pe acest site găsiți doar recomandările unui colaborator al producătorului WellStar International GmbH. Produsele vor fi cumpărate de la producător!


Autorizațiile de distribuție sau alte probleme legale ce privesc aceste produse cad în sarcina WellStar International GmbH.


Proprietarul acestui site atrage atenția că decizia de a cumpăra este a celui care o face și nu poate garanta atingerea efectului dorit, precum nici garanție pentru produs, fiind doar ofertant de informație.