Să ne întoarcem la origini! Produse, care vă întineresc

Green Gold IMUNE – e numele noului produs anticancerEste preparat din 4 microalge, una dintre ele proaspăt redescoperită, are cel mai puternic efect antioxidant cunoscut până acum, se spune că ar fi de 550 de ori cât a vitaminei E, de 60 de ori cât a...


Este preparat din 4 microalge, una dintre ele proaspăt redescoperită, are cel mai puternic efect antioxidant cunoscut până acum, se spune că ar fi de 550 de ori cât a vitaminei E, de 60 de ori cât a vitaminei C naturale. Se consideră ca având efect în trei faze, adică Chlorella detoxifică, Spirulina și Lithotamnium Calcareum alimentează, după care urmează protejarea activă a celulei. Acest produs este unic pe mapamond, conține tot și are un preț plătibil de majoritatea oamenilor, adică undeva la 200 lei lunar/180 capsule.


Diferit față de celelalte produse, este sub formă de capsule, deci accesibil și celor mai sensibili la înghițirea prafurilor.


Este un produs cu acțiune totală cu efect în trei etape:


Etapa 1.Detoxifierea celulei. Se știe că microalga Chlorella poate elimina din organism chiar și cele mai ”rele” otrăvuri, chiar și metalele grele (singura cunoscuta din lume care o poate face!)


Etapa a 2-a: celula este realimentată cu peste 4000 de substanțe nutritive vitale compatibile de microalge Spirulina și Lithotamneum Calcareum. Acestea conțin absolut toate substanțele de care organismul are nevoie (toate vitaminele, mineralele, oligoelemente, enzime, aminoacizi, aminoacizi esențiali, acizi grași, aminoacizi grași esențiali, substanțe vegetale bioactive etc.). Ce este mult mai important: nu are efecte secundare, se absoarbe în procent de 95% și conține substanțele vitale în proporții optime!


Etapa a 3-a: Protecția celulară. În microalga Haematococcus Pluvialis se găsește o substanță numită Astaxantina, care este campionul antioxidanților: de 50 de ori mai tare decât beta-carotina, de 60 de ori decât vitamina C și de 550 de ori mai mare decât vitaminaE!


Un singur produs îți oferă protecție totală, pentru doar 1,5 euro/zi!


>>Poți comanda produse aici >>


Cum protejeză antioxidantele împotriva cancerului?


Produsele cu acțiune antioxidantă ne apără de cancer în 3 feluri: distrug radicalii liberi provocatori de cancer, amplifică funcționarea sistemului imunitar, astfel nimicind celulele ”mutante” înainte ca acestea să fi devenit canceroase și scade ”pofta” celulelor de a se alipi de țesut sau de glande. Cercetările au demonstrat că multe stări de cancer se pot ameliora prin consumul mărit de legume și fructe.


Funcționarea organismului uman este rezultatul a milioane de procese concomitente, dar care azi sunt aproape în totalitate cunoscute. Până aceste procese sunt în echilibru, atât vivacitatea cât și starea sănătății noastre este acceptabilă. Dar datorită stilului nostru de viață, organismul nostru va fi supus unei presiuni din ce în ce mai mari, mai ales datorită faptului că nu cunoaștem consecințele. Mai precis, nu suntem în clar cu ce ar trebui să schimbăm. Prima supraîncărcare de care ar trebui să scăpăm este multitudinea radicalilor liberi care ne inundă organismul. Reacțiile care produc acești radicali influențează simțitor mecanismul organismului nostru de autoechilibrare. Să ne înțelegem bine. O cantitate de radicali liberi sunt produși chiar de celulele noastre, ca autoapărare împotriva agenților invadatori. Alți radicali liberi reglează coagularea sângelui nostru sau tensiunea arterială. Sistemul imunitar, în caz optim, este în stare să neutralizeze radicalii liberi produși.


În cazul în care producția de radicali liberi este exagerată sau când noi nu dăm organismului nostru alimente corespunzătoare, atunci echilibrul se rupe și radicalii liberi în excedență vor distruge chiar și celulele noastre sănătoase!
Supraproducția de radicali liberi poate fi declanșată de fumat, droguri, contactul cu chimicale otrăvitoare și în oarecare măsură chiar și cosmeticele folosite de noi.
Alimentația are o influență primordială, deoarece se cunoaște că consumul de carne roșiatică produce mulți radicali liberi. Dar și specificul organismului, adică capacitățile organismului nostru de a prelucra alimentele influențează cantitatea de radicali liberi.


În faza inițială a multor îmbolnăviri se poate observa creșterea numărului radicalilor liberi, chiar și în agravarea anumitor stări de sănătate creșterea numărului radicalilor liberi este evidentă.


Pe seama creșterii pronunțate a radicalilor liberi se pot pune bolile cardio-vasculare, bolile tumorale, bolile oculare, degenerările articulare și ale sistemului nervos, chiar simptomele bolii Alzheimer și Parkinson. Procesul îmbătrânirii, îmbătrânirea pielii sau senilitatea vârstei înaintate sunt atribuite prezenței radicalilor liberi, chiar dacă nu sunt considerate boli.
Organismul însă este capabil și de a stopa acțiunea acestor radicali liberi.


Avem acum la dispoziție un lucru senzațional! Microalga numită Haematococcus Pluvialis, cu dimensiunea de 0,1 mm, a trezit interesul multor oameni de știință. Omul de știință francez Girod-Chatrans, în anul 1797 a studiat această microalgă care în lipsa razelor solare sau a substanțelor nutritive se colorează în roșu (sânge). În 1944 biochimistul englez Tisher atribuie această culoare unei carotinoide conținute, numite astaxantină. Între timp astaxantina a fost declarată cel mai puternic antioxidant cunoscut. Datorită acestei substanțe, această microalgă poate rezista chiar și 40 de ani fără apă și substanțe nutritive, pot rezista căldurii verii și celor mai reci ierni.


Ele își recapătă culoarea verde și starea activă când condițiile redevin prielnice. Faptul că microalgele au rezistat dealungul miilor de ani tuturor vicisitudinilor climaterice, se datorează în mare măsură conținutului lor de astaxantină!


Stimați prieteni! Eu consider că tuturor cărora le pasă de cei dragi trebuie să folosească și să recomande acest produs.


Treziți-vă! Dacă vă protejați și vă apărați celulele ele vor funcționa optim, iar starea voastră de sănătate vă va permite să vă simțiți bine!
Dacă nu sunteți crezuți, când afirmați că acest produs este cel mai bun întâlnit vreodată, că este însăși puterea vitală, să nu disperați! Dar să băgați cu forța acest produs în gura celor iubiți! Ei vor fi sănătoși și fără tumori canceroase! Ce altceva dorim?!


Suntem datori să vorbim despre acest produs tuturor!


SĂNĂTATE DE ÎNALTĂ CLASĂ
MAI VITAL. MAI PUTERNIC. MAI REZISTENT.


În viața de zi de zi pierdem multă energie, indiferent de activitățile pe care le facem, fie că este vorba de sport, de loc de muncă, de familie sau chiar de...


MAI VITAL. MAI PUTERNIC. MAI REZISTENT.


În viața de zi de zi pierdem multă energie, indiferent de activitățile pe care le facem, fie că este vorba de sport, de loc de muncă, de familie sau chiar de timpul liber.


Pentru a face față mai bine acestor provocări, Wellstar a creat produsul Green Gold IMUNE, o combinație unică de substanțe vitale, care este obținut din patru specii de microalge de înaltă calitate: spirulina platensis, lithothamnium calcareum , chlorella vulgaris și haematococcus pluvialis. Ultima dintre cele enumerate, haematococcus pluvialis, conține astaxanthin natural, cel mai puternic antioxidant și protector de celule cunoscut actualmente pe lume, dar și cu un conținut foarte bogat de substanțe vitale de înaltă calitate.


Datorită conținutului de astaxanthin, antioxidantul numărul unu în lume, și a vitaminelor, mineralelor, enzimelor, microelementelor, metaboliților secundari și aminoacizilor esențiali pe care le conține, Green Gold IMUNE este produsul nostru vital, indispensabil în viața de fiecare zi.


EFECT COMPLEX.


Datorită compoziției sale complexe Green Gold IMUNE acționează simultan în trei direcții:
• mai întâi chlorella ajută corpul nostru să se elibereze în mod eficient de impuritățile dăunătoare și de toxine.
• concomitent spirulina și litothamniul, datorită conținutului ridicat (peste 4000 la număr) de elemente vitale, ne reâncarcă organismul cu substanțele nutritive de cea mai bună calitate și-l pregătește pentru solicitările zilnice.
• în tot acest timp protecția naturală a celulelor este asigurată de către astaxanthin, care este cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant din lume. Acesta va forma un scut de protecție împotriva atacurilor agresive asupra celulelor.


DETOXIFIEREA CELULELOR


Microalga chlorella vulgaris este expertul împotriva radicalilor liberi și care curăță celulele corpului, chiar și de cele mai toxice depuneri și metalele grele.


APROVIZIONAREA CELULELOR


Algele spirulină platensis și lithothamnium calcareum aprovizionează celulele corpului cu o cantitate record de peste 4000 de elemente vitale cu cea mai înaltă biodisponibilitate. Ele sunt superalimentul care este absorbit în corp aproape integral!


PROTEJAREA CELULELOR


Astaxanthinul natural al microalgelor haematococcus pluvialis, cunoscut ca fiind cel mai puternic antioxidant, asigură o protecție de clasă înaltă celulelor.


CEA MAI INTENSIVĂ CURĂȚARE A CELULELOR


CHLORELLA: MAGNETUL TOXINELOR.


Corpul nostru este supus zilnic unui număr din ce în ce mai mare de substanțe toxice, care se sedimentează în celulele noastre, influențează funcționarea corespunzătoare al corpului și dăunează sănătății noastre. Datorită puterii sale de curățare, microalga chlorella este cunoscută ca fiind ”campioana de neîntrecut al detoxificării”. Ea ”adună” impuritățile dăunătoare și ajută la eliminarea acestora din organism. Mai mulți factori acționează aici laolaltă, ca de exemplu structura peretelui celular și conținutul deosebit în materiale cu filtru activ, ca clorofila.
O poziție deosebită ocupă sporopollenina. Acesta se întâlnește în natură doar în alga chlorella și acționează ca un adevărat magnet împotriva toxinelor.


Factorii activi unici de curățare
• Clorofilă de înaltă concentrație în cantitatea record, plus spropollenina care leagă eficient impuritățile dăunătoare;
• Antioxidanți naturali, polifenoli și substanțe cu acțiuni biologice secundare;
• Cea mai mare concentrație de: proteine vegetale, aminoacizi esențiali, vitamine B complexe, vitamina K, minerale și microelemente ca magneziu, calciu și seleniu.


APROVIZIONAREA CORESPUNZĂTOARE A CELULELOR


SPIRULINA &LITHOTHAMNIUM o fac la cel mai înalt nivel.
Pentru ca toate organele corpului să funcționeze impecabil, organismul are nevoie de substanțe vitale de cea mai bună calitate și de înaltă concentrație în substanțe nutritive vitale. Maiașii acum mii de ani au cunoscut efectele benefice asupra corpului uman ale algelor și conținutul bogat al acestora în substanțe vitale.


SPIRULINA PLATENSIS


”Arma naturală” al spirulinei constă în combinarea extraordinară a diferitelor substanțe naturale care sunt vitale pentru sănătatea noastră. Datorită peretelui său celular foarte subțire, substanțele vitale ale spirulinei sunt foarte ușor asimilabile de către corpul uman. Astfel biodisponibilitatea ei este cu până la 90%, absolut unică!


Spirulina – comparație:
• 200% mai mult calciu decât în lapte;
• 2300% mai mult fier decât în spanac;
• 3900% mai mult beta-carotin decât în morcov;
• 375% mai multe proteine decât în tofu.


LITHOTHAMNIUM CALCAREUM


Particularitatea acestei macroalge este oferită de conținutul extraordinar de ridicat de calciu și magneziu natural și organic, elementele de bază pentru oase, piele și păr. Datorită consumului ridicat de alge în țările asiatice, boala osteoporoza este foarte puțin răspândită.


Concentrația foarte mare în substanțe nutritive.


Peste 4.000 de substanțe vitale într-o cantitate record ca:
• toate vitaminele (A, B, D, E și K);
• acizi grași saturați și nesaturați ca de exemplu acidul gras Omega 3;
• microelemente rare ca iod, seleniu, zinc, cobalt, fier și crom;
• cele opt aminoacizi esențiali ca isolecitină, lecitină, lizină și fenilalanină;
• antioxidanți mai ales din grupa carotinoidelor și beta-carotidelor.


CEA MAI EFICIENTĂ PROTECȚIE AL ORGANISMULUI.


EFICIENȚĂ VERIFICATĂ.


Se știe că de mai bine de 3 miliarde de ani microalgele, unele dintre primele plante de pe pământ, au supraviețuit chiar și în cele mai vitrege condiții meteo. Ei au făcut față oscilațiilor de temperatură între erele glaciare și interglaciare datorită substanței naturale ”astaxanthin”, care formează cel mai puternic scut de protecție biologic din lume.


Între timp astaxanthinul este cunoscut ca fiind cel mai eficient antioxidant de pe pământ.


Până astăzi se cunoaște că algele produc și depozitează o cantitate însemnată de astaxanthin, acesta fiind rezultatul unei reacții naturale ale algelor împotriva efectelor dăunătoare din mediul înconjurător.


Datorită factorului de protecție oferit de astaxanthin, algele pot supraviețui într-un somn adânc fără hrană sau apă mai mult de 40 de ani. Astfel pot face mai bine față căldurilor sau gerurilor extreme. Numai după ce clima se stabilizează și condițiile de mediu sunt potrivite, deci stau la dispoziție hrana și apă suficientă, algele devin din nou active și își recapătă culoarea verde specifică.


UN ANTIOXIDANT UNIC ÎN NATURĂ.


UN SISTEM ULTIMATIV PENTRU FIECARE ZI.


Radicalii liberi reprezintă cel mai mare pericol pentru organismul nostru, deoarece ne atacă celulele. Radicalii liberi atacă în primul rând peretele sensibil al celulelor. Dacă atacul radicalilor nu este oprită, aceștia pot cauza boli periculoase ca: cancer, reumă, boala Alzheimer, arthritis, artroză, cataractă ,etc.


Pentru neutralizarea radicalilor liberi și pentru a evita dăunarea celulelor, natura a creat antioxidanții. În prezent vitamina C și E și beta-carotinul sunt cei mai cunoscuți antioxidanți.


Un loc foarte important va ocupa aici astaxanthinul care aparține grupei carotinoidelor și provine din microalga haematococcus pluvialis.


În anumite condiții, ca de exemplu în timpul neutralizării radicalilor liberi, unii dintre cei mai buni antioxidanți, ca de exemplu vitamina C, se pot transforma în atacatori agresivi de celule, adică ”pro-oxidativi”. Datorită structurii moleculare deosebite a astaxanthinului, această transformare este exclusă.


Astaxanthinul natural este:
• de 20 de ori mai puternic decât astaxanthinul sintetic
• de 50 de ori mai puternic decât beta-carotinul
• de 60 de ori mai puternic decât vitamina C
• de 550 de ori mai puternic decât vitamina E.


Astfel astaxanthinul natural protejează efectiv celulele. Aceasta nu devine ”pro-oxidativ” și se poate consuma fără îndoială.


GREEN GOLD IMUNE


COMANDAȚI ACUM!

CERCETAREA ȘTIINȚIFICĂ.


Microalgele sunt plante care conțin o cantitate record de substanțe vitale, ale căror efecte pozitive asupra organismului uman au fost deja studiate și dovedite în mii de studii. Publicațiile au în centrul atenției teme din diferite planuri de cercetare ca presiunea sângelui, metabolismul, oscilațiile nivelului de zahăr din sânge. În centrul cercetărilor stau părțile organismului uman, care în cazul unor atacuri influențează cel mai puternic calitatea vieții: ochii, capul, inima și articulațiile.


Informații suplimentare legate de studii găsești sub adresa: http://www.algae-facts.com/