Să ne întoarcem la origini! Produse, care vă întineresc

 

Inscriere newsletter
Dacă vreți să știți mai multe despre alge, produse sau afacere înscrieți-vă la newsletter. Începând de azi veți primi periodic înștiințări cu tot ce este mai nou in legătură cu obiectul site-ului.
 
Adresa email   
Numele  
Prenumele  
Orașul  

Salutare!

Numele meu este Edit Simo și sunt proprietara paginii web www.alga-minune.ro

Ideea pentru care am construit această pagină este de a împărți cu tine cunoștințele și experiențele mele, care să-ți fie utile și ție în procesul de vindecare sau în obținerea unei calități mai bune a vieții tale, eventual te îndrum și pe tine spre o viață mai bună.

Precizez de la bun început nu veți putea citi pe pagina mea sfaturile unui om scăpat din ghearele morții sau care recent a scăpat de vreo boală grea. Mi-e frică de boli și de îmbătrânire, am făcut și voi face tot posibilul scap sau întârziu apariția acestora! Totodată vrea din tot sufletul să-i ajut pe cei ce suferă de boli și se agață de orice speranță.

Sper ca ei să-și întâlnească norocul și speranța aici. Cel mai intens vrea însă adresez celor care iubesc viața în sine, sunt altruiști când pot da un ajutor, vor fie optimiști, sănătoși și frumoși o viață întreagă! Mens sana in corpore sano! - spune un dicton latin.

Existența noastră are două fețe: una carnală, datorită corpului nostru și una sufletească, sau spirituală.

Aceste două laturi interacționează încontinuu și se influențează reciproc. Tot mai mulți oameni, inclusiv medici, recunosc marea majoritate a bolilor izvoresc din problemele sufletești. Nu suntem simpli roboți biologici! Starea sănătății corporale are o influență evidentă asupra stării de spirit iar ideal ar fi existența unei armonii între sănătatea corporală și cea spirituală.

Așa cun locuiești în locuința proprie, așa sălășluiește sufletul tău în corpul tău. Casa ta este corpul, iar sufletul ești tu, adică sufletul îngrijește casa, iar casa găzduiește sufletul. Dumneavoastră cum îngrijiț casa?

Pe pagina mea puteți citi despre diferite posibilități de-a păstra sănătatea și frumusețea corporală, de-a întări sau recâștiga sănătatea și potența fizică.

interesează recâștigarea sau îmbunătățirea vitalității dumneavoastră

sfătuiesc luați o hotărâre oportună și înscrieți sub această imagine  pentru a primi periodic înștiințări (newsletter) în mod gratuit. Dacă acceptați ideile enunțate, recomand faceți cunoștințe cu aceste produse minunate!

Dacă veți avea vreo întrebare referitoare la produse, modul lor de prelucrare sau folosire, stau la dispoziție!

Sunt convinsă veți hotărâ folosiți aceste produse mulți ani de acum înainte! Credeți-mă: rezultatul va fi o vitalitate și o bună dispoziție, cum de mulți ani doriț aveți!

doresc succes pe acest drum!
Suplimente alimentare naturale deosebite pe bază de MICROALGE!


Chiar dacă ați trecut de prima tinerețe vă puteți simți plin de putere, de bună dispoziție și de dorința de a crea, ca la douăzeci de ani!

        Mulți tind să creadă că peste vârsta de 40 de ani este normal ca dimineața să te dezlipești foarte greu de pat, este normal ca memoria să-ți joace feste, iar gândirea să fie mai înceată spre seara. Pare normal ca după o masă să urmeze un pic de somn, chiar dacă ești la serviciu.

        După această vârstă, pentru unii, se pare normal ca să nu dorești să ieși seara după ora 8 la plimbare cu colegul care te invită, deoarece la această oră nu mai ai chef, ori putere. 

        Toate acestea nu țin de vârstă! Sunt doar semnale ale organismului dumneavoastră și vrea să vă spună, că nu i-au ajuns substanțele nutritive din alimentele consumate.

        Sunteți convins că ați mâncat îndeajuns? Credeți că consumând ardei și roșii ați oferit corpului toate substanțele nutritive necesare bunei funcționări? După ce ați consumat și o doză de multivitamine cumpărate de la farmacie sunteți convins că ați procedat corect 

Cumplită eroare! 

         Absobția unei substanțe este condiționată sau favorizată de prezența altora, astfel devine un proces complex. Obiceiurile culinare și preferințele personale fac de multe ca organismul să sufere de carențe.

Omul zilelor noastre nu de îngrijirea stării sale de sănătate are nevoie, ci de o adevărată revoluție a atitudinii sale față de viața proprie fizică și spirituală.


De câte ori repetăm obiceiurile noastre culinare, de atâtea ori mai batem un cui în sicriul nostru! Tot ce facem este îndreptat către supraviețuire, pentru că majoritatea oamenilor doresc doar să „rămână la suprafață” din punctul de vedere material și ca sănătate.


 


Folosirea microalgelor este o REVOLUȚIE în păstrarea sănătății!


 


Acum vă voi arăta modalitatea prin care puteți rezista într-o lume, în care singura certitudine este continuua și tot mai accelerata schimbare!


 


Ritmul furibund al schimbărilor din zilele noastre va impune în curând o abordare totalmente nouă a problemelor de nutriție și viețuire!


 


Ca să vă pot oferi un ajutor substanțial, m-am asociat cu firma germană Wellstar GmbH. În urma încheierii contractului am obținut în mod gratuit un birou Web, care valorează altfel mii de euro și un magazin (WebShop), unde pot face cumpărături eu și oricine dorește.


 


Începând din acest moment și Dumneavoastră aveți la dispoziție informații, mijloace și sprijin pentru a vă câștiga independența din punct de vedere material și în același timp sănătatea.


 


Dacă doriți să vă detoxifiați organismul, să vi-l întăriți, să vă păstrați sănătatea sau să vă creșteți potența, atunci trebuie să faceți cunoștință cu produsele care se bazează pe microalge.


 


Aveți acum o bună ocazie să vă umpleți de energie, să vă faceți sănătos și în acelaș timp, să faceți un pas important pentru bunăstarea familiei dumneavoastră!


 


Doriți să vă întreceți concurența? Cu aceste produse veți reuși!


 


Și peste toate acestea, începând din acest moment, veți obține toate informațiile, instrumentele și sprijinul pentru a vă putea crea independența financiară prin obținerea unui câștig substanțial.


 


Pare de necrezut, dar este ADEVĂRAT!


Rod al unei activități complexe de cercetare, care a durat peste 30 de ani, mai mulți biologi germani au dezvoltat un supliment alimentar din componente vegetale și din microalge speciale. Acest supliment alimentar poate reprezenta o soluție împotriva bolilor de civilizație! Oameni de știință renumiți au afirmat despre produsul Green Gold recent ajuns pe piață că va putea fi alimentul secolului 21.


Este vorba de un imens și incredibil pas înainte!


Se pare că cercetătorii au recunoscut, în sfârșit, adevăratele nevoi nutritive ale corpului uman.


Care sunt acestea?


Microalgele – originea tuturor vietăților – suplimentează alimentele noastre tradiționale cu toate substanțele vitale, care ar lipsi din acestea. În toate plantele cultivate pe Pământ, nu sunt mai multe substanțe vitale, decât în microalge (peste 4000, ca număr)!


Nici nu trebuie comparate microalgele cu alte plante, deoarece ele sunt predecesorii tuturor plantelor.


Esența lumii vii.


Conține tot ce are nevoie organismul uman sau cel animal. Aceste vietăți de dimensiuni foarte mici sunt asemenea celulelor vii, cauză din care toate substanțele conținute se absorb ușor și cu maximă eficiență!


Înainte de toate, evaluați-vă starea de sănătate:


·     Simțiți deseori că nu aveți energie?


·     Vreți să refaceți energia pierdută?


·     Lucrați 20 de ore din 24?


·     Consumați zilnic cafea sau băuturi energizante?


·     Soția/soțul și copilul vă cunosc numai din poză?


·     Dacă vi s-ar oferi o cale sănătoasă pentru refacerea energiei pierdute, ați apela la aceasta?


Puneți-vă aceste întrebări și dacă la vreuna răspunsul este DA, atunci e timpul să vă înscrieți pentru a primi în mod gratuit informări periodice (newsletter), care vă vor îndruma pașii către cea mai bună soluție!  

Inscriere newsletter
Dacă vreți să știți mai multe despre alge, produse sau afacere înscrieți-vă la newsletter. Începând de azi veți primi periodic înștiințări cu tot ce este mai nou in legătură cu obiectul site-ului.
 
Adresa email   
Numele  
Prenumele  
Orasul  

Doresc să-vă transmit vestea cea bună: EXISTĂ SOLUȚIA!


Vedeți produsele

 

Eu însumi, am trăit așa, dar de ceva timp viața mea s-a schimbat în bine!  • Munca nu mi s-a împuținat, dar decurge mult mai simplu!
  • Mă simt proaspăt și plin de energie chiar și la sfârșitul zilei!
  • Afacerea îmi prosperează deoarece sunt mai creativ!
  • Închipui-ți vă că vi se va prelungi viața și veți petrece mai mult timp în anturajul persoanelor iubite!
  • Având energie tot timpul, chiar Dumneavoastră veți organiza ieșirile cu familia!
  • Familia se va bucura pentru schimbarea în bine!

Sunteți la un pas de a vă simți atât de bine, cum numai în vise vi s-a mai intâmplat!


Se spune că omul poate trăi numai cu apă și alge.


 


Se mai spune că: dacă văd cum mănânci, îți spun cine ești!


 


Toată lumea știe că alimentele conțin un procent mare  de substanțe chimice.


 


Așa că nu-i de mirare că suntem plini de otrăvuri și ne îmbolnăvim des. Fără suplimente alimentare naturale azi nu mai putem asigura corpului nostru substanțele vitale necesare și nu putem scăpa de toxine.


 


Pe piață există o multitudine de astfel de suplimente alimentare. Multe din ele sunt chiar bune. Ele au la bază o logică comună. Lor li se datorează multe vindecări. Mulți oameni cred în ele și le recomandă.


 


Dar ele încet-încet țin de trecut.


 


Tendințe în modul de a efectua cumpărăturile


 


Firma Wellstar dă un exemplu plăcut despre o tendință pe plan mondial: stând comod în locuința dumneavoastră, urmăriți pe internet cele mai noi informații despre suplimente alimentare, despre microalge și cele mai noi băuturi energizante ale firmei. Precizez că aceste produse au obținut certificate ISO 9001, LEFO, TÜV, KERMI. Ele nu conțin substanțe dopante.


 


Iată avantajele efectuării cumpărăturilor pe internet:


 


-         Nu pierdeți ore lungi la cumpărături;


-         Nu călătoriți;


-         Nu participați la îmbulzeală și la cozi la caserie;


-         Nu vă roagă copiii să cumpărați de toate;


-         Nu trebuie să cereți sfaturi de la vânzătoare;


-         Scăpați de cărat;


-         Economisiți timp, deci bani;


-         Vi se aduce marfa comandată acasă sau la o adresă specificată în momentul lansării comenzii, fără alte cheltuieli;


-         Puteți plăti și prin transfer bancar.


Cumpărând pe net puteți obține reduceri de 10 – 50%, în funcție de firmă. La Wellstar puteți ajunge chiar la 50%.


 


COMANDAȚI ACUM!


În sfârșit există un supliment alimentar ce conține peste 50% spirulină, de la o firmă germană! Aveți un sprijin gratuit de web-marketing și produse accesibile, chiar ieftine la Wellstar!

 

 

OFERTĂ FANTASTICĂ!

Deoarece mi-ati vizitat pagina, eu vă ofer GRATUIT un cadou , ce valorează mai mult de 100 RON, sub forma unui ebook. Trebuie doar să doriti acest lucru si să dati click AICI!

Dacă nu doriti acest lucru, trimiteti link-ul primit în email unui prieten sau unei cunostinte, care credeti că ar putea avea nevoie.

 

Vă învoiesc să dați această informație mai departe și prietenilor, care se pot bucura de un lucru folositor